Szélvédő javítás Kazincbarcika
Kagylós Kőfelverődés 8.000.- FT

Amennyiben nincs benne mikró repedés nem szükséges a híg szélvédő javító ragasztó. Javasólt végfelhasználói ár, további rejtett költséget nem tartalmaz a szélvédő javítás.

Szélvédő javítás Kazincbarcika
Kombinált Kőfelverődés 13.000.- FT

Kagyló-repedés kombinációja. Közepes sűrűségű szélvédő javító ragasztó ajánlott. Javasólt végfelhasználói ár, további rejtett költséget nem tartalmaz a szélvédő javítás.

Szélvédő javítás Kazincbarcika
Vonal kőfelverődés 15.000.- FT

Az egyik legveszélyesebb típusú sérülés. Leghígabb szélvédő javító ragasztó ajánlott. Javasólt végfelhasználói ár, további rejtett költséget nem tartalmaz a szélvédő javítás.

Szélvédő javítás Kazincbarcika
Mag javítás 10.000.-FT

Ez a pont, ahonnan a hosszú repedés kiindult. Ajánlatos a javítása, de nem kötelező. Amennyiben nincs megjavítva ugyan innen másik repedés is elindulhat.

Feltöltés 500.-FT / CM

Repedés feltöltése Cm árban van meghatározva. amilyen hosszú a repedés annyi CM a fizetendő. Feltölteni csak akkor lehet, amennyiben teljesen száraz a repedés.

Szélvédő javítás Kazincbarcika
Vég fúrás 5.000.- FT

Repedés végének a megfúrása. Egy szál végfúrását jelenti. Amennyiben több ág van az ár többszöröződik. A repedés végfúrásában ragasztó lesz, ami lezárja a furatot.

Szélvédő javítás Kazincbarcika lépésekben

Ebben a videóban lehet látni a szélvédő javítást lépésekben.

Vállalkozásom a szélvédő javításban ugyanezt az amerikai technológiát használja, ezért a leg makacsabb sérüléseket is meg lehet javítani. Nincs veszteni valója, mivel amennyiben nem javíttatja meg el fog repedni a szélvédő!

Antal Károly
Szélvédő javítás Kazincbarcika és vonzáskörzetében.
Telefonáljon most! +36702016812
Keresőszók: Szélvédő javítás Kazincbarcika, Mobil szélvédő javítás Kazincbarcika, Szélvédő javítás Kazincbarcika hétvégén, Mobil szélvédő javítás Kazincbarcika hévégén.